zondag 27 februari 2011

Blauw.



Dit is weer een iets rustiger kaartje. Alhoewel, het papier is natuurlijk niet zo rustig. Het is papier van Tilda. Ik ben helemaal weg van Tilda, vind dat zo mooi!

Het plaatje komt van internet. Verder is het afgemaakt met een bloemetje van Crealies, kant en embellishments waarvan ik niet meer weet waar ik dat gekocht heb.
In het hart van de bloem een metalen (spacer heet dat geloof ik?) en daarin weer een druppel Diamont Glaze met kleine gekleurde bolletjes erover gestrooid. Geeft een leuk effect, vind ik. Het lijkt wel zo'n snoepje wat bij Engelse drop zit.
Gek, dat ik meteen de link met snoep leg... Lol.

woensdag 23 februari 2011

Een vrolijke noot.


Een vrolijk kaartje, frisse kleuren en een lieve stempel. Daar kun je blij van worden.

De stempel heb ik al eerder gebruikt, hij is van Lilli of the Valley en is ingekleurd met Distress inkt. Een hele andere manier van kleuren als met de Copics, maar ook heel fijn om te doen.
De grote bloem is een stans van Spellbinders: Blossom en de krullen zijn van Crealies.

zaterdag 19 februari 2011

Valentijnskaart



Met het forum van Wenskaartenidee.nl doen we elk jaar een valentijnskaartenketting. Ook dit jaar heb ik weer meegedaan. We versturen dan de kaarten zonder afzender en kijken dan of we kunnen zien wie welke kaart gemaakt heeft. Ik moet zeggen, dit word elk jaar moeilijker! Maar het blijft heel erg leuk.
Bovenstaande kaart heb ik gekregen van Sigrid. Is het geen plaatje?



En dit was mijn bijdrage dit jaar, Ik mocht een kaartje sturen naar Wybrich. Dat werd een easelkaart. Die had ik nog nooit gemaakt, maar is erg leuk om te doen.

zaterdag 5 februari 2011

Zeg het met een bloemetje.


Deze kaart heb ik gemaakt voor een jarige van het forum waar ik bij ben.
Zij maakt zelf prachtige kaarten, ik hoop dat deze bij haar ook in de smaak valt.
Het papier is van Laura Ashley. Ik wist niet dat zij ook papier maken, kwam het op een beurs tegen en was verkocht. Die donkerrode bloemen zijn fluweelachtig.
De stempel is van Lilli of the Valley en het randje van Crealies.